PROFESSIONALS IFN

Acreditacions de premsa

 

 

La IFN - INDEPENDENT FILM NETWORK convida als PROFESSIONALS del CINEMA INDEPENDENT a assistir a l'Alternativa.

Durant el festival, els professionals (programadors, distribuïdors, exhibidors i productors) podran assistir a la projecció d'unes 300 pel·lícules.

A més a més, tindran a la seva disposició un servei de vídeo a la carta on podran visionar tots els films que entren a concurs (curtmetratge, animació, documental i llargmetratge), una selecció internacional de films d'escoles, així com les obres projectades a la Pantalla Hall. Les pel·lícules es podran consultar en vídeo o DVD durant la setmana del festival.

Els convidats també podran visionar les recopilacions en DVD que l'Alternativa ha preparat en els darrers anys i que contenen el millor de les passades edicions i que s'han programat en festivals i mostres internacionals (Madrid, Palma de Mallorca, Sevilla, Granada, Milà, Bolonya, Ibbenbüren - Alemanya, Buenos Aires, Bogotà, Austin - Texas...)

Per a formar part de la IFN durant el festival (acreditació i accés al vídeo a la carta), cal enviar un correu electrònic explicant les vostres activitats i interès pel nostre festival.

ACREDITACIONS: Enviar sol·licitud a Mireia Nebot (Data límit: el 3 de novembre)