20 - 25 novembre 2012
Pantalla Hall

Pantalla Hall

Presentació

Pantalla Hall es presenta com l'espai més eclèctic de l'Alternativa, amb una programació on se succeeixen projeccions de films amb les respectives presentacions per part de cineastes, distribuïdores i programadors.

És un espai de programació obert a tots a través de finestres per on entren els nous aires del cinema independent: animacions, ficcions, documentals, híbrids i tota mena d'experiments de laboratori. Programacions al voltant de determinades temàtiques, així com aportacions creatives, exploracions tècniques o retrospectives de zones geogràfiques concretes... sempre amb la voluntat de donar visibilitat als autors i a treballs exclosos del cinema comercial.

Pantalla Hall ofereix hores d'intensa programació diària i de manera gratuïta. És un espai dedicat a l'experimentació de la programació i dels contextos, un lloc que dóna suport i promou la mescla d'ambients i que, sobretot, consolida la idea de festival com a espai de celebració.

La programació de Pantalla Hall de l'Alternativa 2012 torna a presentar diverses subseccions: l'Alternativa proposa, Intercanvi, Didàctiques de la imatge, Presentem i Pantalla lliure.

Pantalla Hall