20 - 25 novembre 2012
Jeanne Balibar
Isa Campo
David Epiney
Marla Jacarilla
Jorge Rivero
Gloria Vilches

Seccions Oficials

Jurats

Secció Oficial Llargmetratge

Jeanne Balibar (París, 1968). Actriu de cinema i teatre, cantant i directora. Guardonada o a seccions oficials a San Sebastián, BAFICI, Berlinale i Cannes. Ha treballat, entre d'altres, amb els realitzadors Pedro Costa, Arnaud Desplechin, Olivier Assayas, Jacques Rivette i Jean-Claude Biette. Acaba d'estrenar el seu film Par exemple, Electre.

Isa Campo (Oviedo, 1975). Com a guionista destaquen Los pasos dobles (Concha de Oro al Festival de San Sebastián de 2011) i Los condenados (premi Fipresci al Festival de San Sebastián de 2009). Ha codirigit projectes de videoinstal·lació per a diverses institucions culturals. Imparteix Direcció Cinematogràfica a la Universitat Pompeu Fabra.

David Epiney (Ginebra, 1976). Director i productor. Seleccionat o guardonat a festivals com ara BAFICI i Oberhäusen. És fundador, juntament amb Eugenia Mumenthaler, d'Alina Film. El seu primer film, Abrir puertas y ventanas (Milagros Mumenthaler), va guanyar, entre d'altres, el Pardo d'Oro del Festival de Locarno de 2011. Seleccionat per a Producers on the move del Festival de Cannes de 2012.

Secció Oficial Curtmetratge

Marla Jacarilla (Alcoi, 1980). Artista visual, escriptora i crítica. Redactora de la revista Contrapicado i col·laboradora en publicacions especialitzades com ara El rayo verde, apuntes cinematográficos. Seleccionada per participar a festivals com el FOC Cinema i el Festival de Cinema Universitari de Granada.

Jorge Rivero (Mieres, Astúries, 1975). Des de 1999 dirigeix Cortomieres. Festival de Cortometrajes de Mieres. Com a director, guionista i productor destaquen, entre d'altres, Nenyure, nominada als premis Goya, i La presa, premi al millor curtmetratge documental al Festival CON-CAN de Tòquio i al VAM Fest (Vercelli Art Movie Festival, Itàlia).

Gloria Vilches (València, 1978). Historiadora del cinema i doctora en Comunicació Audiovisual. Des de 2009 coordina Xcèntric, programa de cinema del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Col·labora amb diverses revistes especialitzades i és autora d'una investigació sobre l'audiovisual d'apropiació contemporani a Espanya.