18 - 24 novembre 2013
L'Alternativa Hall

L'Alternativa Hall

Presentació

L'Alternativa Hall ofereix diàriament hores d'intensa programació de manera gratuïta. Es tracta d'un espai dedicat a l'experimentació amb la programació i els contextos, un lloc que dóna suport a la mescla d'ambients i la promou, i que, sobretot, consolida la idea de festival com a espai de celebració.

L'Alternativa Hall confecciona programacions exclusives agrupades sota el títol Hall Selecciona. Un ventall de cinema i vídeo internacional per a tots els públics tot i que potser no per a tots els gustos. Excentricitats, convencions, enginy, documentació, crítica, humor, observació, visions íntimes. Eclecticisme pur per a ulls curiosos.

A Hall Selecciona des de 2012 comptem amb el premi honorífic l'Alternativa Hall - Lomography, que consisteix en una càmera LomoKino, per recompensar la millor pel·lícula de la secció Hall Selecciona, amb la col·laboració de Lomography Spain.

A més a més, l'Alternativa Hall explora la riquesa d'establir Intercanvis de programació amb festivals afins, Invita a conèixer projectes i autors singulars, obre els seus micròfons i la seva pantalla a qui treballa sobre les Didàctiques de la imatge, acull projeccions d'Escoles de cinema i reserva sempre un espai per a la Pantalla lliure, en què es projecten films presentats espontàniament pels seus realitzadors durant els dies del festival.

L'Alternativa Hall