L'Alternativa Activitats

Masterclass de María Cañas
Taller de cinema porcí, videomàquia i risastencia

Masterclass de María Cañas

El cinema porcí i les videomàquies: cinefàgia militant i risastencia. Viatge apassionat i inspirador per la videomàquia, el videoterrorisme i la videoremescla postgenèrica, marrana i marciana de María Cañas. Sacsegem les imatges per transformar-nos en éssers més crítics, salvatges i creatius. Una exposició-explosió oral de Cañas sobre estratègies creatives audiovisuals, complementada amb la projecció i l’anàlisi d’obres audiovisuals motivadores.

Impartit per

María Cañas aka La Archivera de Sevilla. Caníbal i iconoclasta audiovisual. Llicenciada en Belles Arts, va fer el doctorat en Estètica i Història de la Filosofia a la Universitat de Sevilla. Els seus treballs han estat exhibits internacionalment i ha rebut diversos premis. Dirigeix Animalario TV Producciones, un espai de creació dedicat a la cultura del reciclatge, a l’apropiacionisme i a l’experimentació artística.

INFORMACIÓ

  1. Dijous 20 de novembre de 2014 @ Sala Raval CCCB
  2. Hora: 16 a 19 h
  3. Preu: 20 €
  4. Aforament limitat

Inscripció prèvia

A la secció Hall Convida podreu gaudir d’un monogràfic sobre María Cañas amb tres sessions per descobrir el seu treball audiovisual. Serà el divendres 21, el dissabte 22 i el diumenge 23 al Hall del CCCB.

Amb la col·laboració de