L'Alternativa Paral·leles

Petits experiments

My Mom is an Airplane

L’Alternativa i El Meu Primer Festival tornen enguany a unir forces per proposar conjuntament una part de la programació dels dos festivals, formada per dues sessions molt especials de cinema per als més petits, un taller sobre música i cinema i el projecte col·lectiu de creació cinematogràfica Filming Barcelona, que tindrà lloc per segon any consecutiu durant les dates dels festivals.

Sessió Petits experiments musicals (a partir de 5 anys)

Dissabte 22, 12 h, Teatre CCCB, 45’

Una acurada selecció de curtmetratges d’arreu del món i de tècniques diverses que juguen de manera creativa amb la música: sincronitzant imatges i ritmes, mostrant-nos els colors d’una cançó, viatjant en el temps i l’espai, i convertint els instruments musicals en personatges amb ànima i caràcter. Una sessió plena de creativitat, enginy i sensibilitat que ens permetrà viatjar a través del jazz, la música clàssica, el pop i l’electrònica! Presentada per Josep Maria Baldomà, músic i compositor.

Sessió Grans mestres de l’animació:
El viatge de Chihiro de Hayao Miyazaki (a partir de 7 anys)

Diumenge 23, 11.30 h, Teatre CCCB, 124’

Grans mestres de l’animació vol donar a conèixer als nens obres d’art del cinema d’animació de tots els temps. En aquesta ocasió es proposa El viatge de Chihiro, un film poderós, carregat de bellesa, misteri i una imaginació desbordant. Aquesta joia de l’animació japonesa és un dels films més reconeguts de Hayao Miyazaki. Ha donat la volta al món, ha estat premiat amb un Oscar a millor pel·lícula d’animació i ha estat l’únic film d’animació a aconseguir un Ós d’Or a La Berlinale.

En el marc de l’Alternativa Activitats, oferim també dos tallers per a les famílies: Sentint el cinema i Filming Barcelona.

Amb la col·laboració de