14-20 novembre 2016

L'Alternativa Paral·leles

Petits Experiments

Petits Experiments - Cookie-Tin Banjo

L’Alternativa i El Meu Primer Festival tornen enguany a unir forces per proposar conjuntament una part de la programació dels dos festivals, formada per dues sessions molt especials de cinema per als més petits, a més a més del taller familiar Fem una pel·li amb I+G Stop Motion i el taller infantil La llavor del cinema fantŕstic.

Tic-tac catacrac! a partir de 5 anys

Comprar entrades

Sessió de curts, 55 min en total

Què passa quan deixem volar la imaginació sense límits? I la creativitat va de la mà de l'animació? Doncs que es creen obres tan fantàstiques com les d'aquesta selecció de curtmetratges i videoclips fets amb les tècniques d'animació més variades: dibuixos animats a partir d’il·lustracions ben boniques, stop-motion amb plastilina i joguines o pixilació amb objectes i figures humanes. Petits experiments que destaquen per la seva originalitat i frescor en el camp narratiu o visual.

El conte de la princesa Kaguya a partir de 7 anys

Comprar entrades

Llargmetratge, 137 min

Basada en un conte popular japonès, l'última pel·lícula del cofundador de l'estudi Ghibli, Isao Takahata, va estar nominada als Oscar i ha rebut nombrosos premis i excel·lents crítiques. Destaca pel seu estil pictòric i artesanal de fer animació, per la bellesa poètica de les seves escenes i pel seu rerefons ètic i moral.