14-20 novembre 2016

L'Alternativa Professionals

Acreditacions

Acreditacions

Durant el festival, l'Alternativa Profesionales Professionals acredita els professionals del cinema independent (docents, distribuïdors, programadors, agents de venda i exhibidors de cinema) perquè puguin assistir a la projecció de les pel·lícules programades.

També tenen accés a un servei de vídeo organitzat pel festival que permet visionar tots els films presentats a concurs (llargmetratges i curtmetratges) i les obres de la secció Panorama i l'Alternativa Hall.

Els professionals acreditats tindran també accés a veure alguns films a la plataforma de VoD Filmin. Una selecció de llargmetratges de l'Alternativa l'Alternativa Oficials i Panorama estarà disponible en streaming durant 15 dies després del festival.

 

Per acreditar-te com a professional durant el festival, emplena el següent formulari (dues persones per entitat com a màxim). Una vegada enviada, rebràs un email per informar-te que el procés de sol·licitud s'ha tramitat correctament. La teva sol·licitud serà estudiada i més endavant se t'informarà si s'ha confirmat o denegat. L'acreditació és personal i intransferible.

La sol·licitud està oberta fins al 7 de novembre.

Més informació: [email protected]