13-19 novembre 2017

L'Alternativa Activitats

Performance expandida: Sobre el que és efímer

L'Alternativa Activitats - Performance expandida: Sobre el que és efímer

Com a continuació de les activitats iniciades fa dos anys entorn de les pràctiques de cinema artesanal i els aspectes performatius del cinema, hem organitzat en col·laboració amb Crater-Lab una performance de cinema expandit i un taller amb l’artista colombiana Viviana Díaz.

Sobre el que és efímer

Aquesta performance audiovisual en tres actes evoca la infància des d’una memòria particular. La llum i el so són els elements que juguen per recrear aquell espai interior. Amb projectors analògics, d’acetats, de diapositives i altres construïts a mà amb lupes i miralls, juntament amb petits dispositius activats per motors que generen imatge en moviment amb la llum, es busca crear una experiència que remeti a una infància oblidada.

Performer audiovisual

Viviana Díaz va estudiar Arts Visuals a la Universidad Javierana de Bogotà i Estètica de les Arts Electròniques a la Universidad Tres de Febrero de Buenos Aires. La seva investigació artística reflecteix l’interès per les tecnologies obsoletes. Ha impartit tallers a Mèxic, l’Argentina, l’Uruguai, Colòmbia i el Canadà. Va ser membre del grup d’improvisació Trinchera Ensamble. Actualment forma part del col·lectiu Luz y Fuerza Cine Expandido. Viu i treballa a la Ciutat de Mèxic.

Performer sonora

Ana María Estrada Zúñiga (Santiago de Xile, 1980) va estudiar Arts Visuals a la Universitat de Xile i Art Sonor a la Universitat de Barcelona. Ha participat en exposicions i festivals a museus, galeries i espais públics de les ciutats de Santiago, Valparaíso, Concepción, Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Oaxaca, Barcelona i València. Actualment viu i treballa a Barcelona.

INFORMACIÓ

  • Dissabte 18 de novembre, 19.30 h
  • Sala Raval CCCB
  • Preu: 6 €, 5 € amb reducció i 5 € venda online

Amb la col·laboració de