13-19 novembre 2017

L'Alternativa Paral·leles

Petits Experiments

Petits Experiments - L'Homme le plus petit du monde (Juan Pablo Zaramella)
L'Homme le plus petit du monde (Juan Pablo Zaramella)

L’Alternativa i El Meu Primer Festival tornen a unir forces per proposar conjuntament una part de la programació d’ambdós festivals. Enguany, la col·laboració consisteix en dues sessions molt especials de cinema per als més petits, un taller sobre cinema i efectes especials i el projecte col·lectiu de creació cinematogràfica Fem una pel·li amb A Home in Progress Film, que tindrà lloc per cinquè any consecutiu durant les dates dels festivals.

Sessió de curts d’animació 18/11 12.00 h a partir de 5 anys

12 curtmetratges, 45 min en total

Dibuixos animats, dibuixos fets amb llapis de colors, muntatges amb cartolines, deixalles metàl·liques o bé una càmera i una mica d’imaginació: tot serveix per construir des del no-res una peça audiovisual que ens expliqui una història divertida, una aventura apassionant, una troballa màgica o una metàfora de la vida. Així és la nova selecció de videoclips i curtmetratges: sense cap mena de dubte, petits (grans) experiments.

El record de Marnie 19/11 12.00 h a partir de 7 anys

Llargmetratge, 103 min

L’Anna és una noia solitària que acaba de mudar-se a una nova ciutat per viure amb els seus tiets. Un dia descobreix una mansió misteriosa que li resulta estranyament familiar i hi coneix la Marnie, una noia de la seva edat que esdevindrà la seva millor amiga. Juntes experimentaran els límits entre la fantasia i la realitat.