13-19 novembre 2017

L'Alternativa Professionals

5è Mentoring Projects

L'Alternativa Professionals - 5è Mentoring Projects

Mentoring Projects és la trobada que l'Alternativa Professionals organitza des del 2013 amb la col·laboració de Catalan Films & TV. El seu objectiu és generar oportunitats de producció i distribució per al cinema emergent, impulsar el desenvolupament de projectes innovadors i ampliar les possibilitats del sector audiovisual aprofitant el potencial del certamen com a plataforma de visibilitat del cinema independent.

A partir d’una convocatòria se seleccionen una sèrie de projectes, als quals s’assigna un expert. Per a l’edició d’enguany s’han seleccionat un total de 18 projectes audiovisuals, en diferents nivells de desenvolupament (del tractament a la postproducció) y de diferents tipologies.

L’empresa de postproducció i efectes digitals Antaviana Films, amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament de projectes innovadors i ampliar les possibilitats per al sector audiovisual, atorgarà el premi al projecte més original i viable de tots els seleccionats en la 5a edició del Mentoring Projects. El Premi Antaviana està valorat en 2.500 € i consisteix en la masterització digital DCP de l’obra escollida.

L’Alternativa Professionals i Antaviana Films atorguen el Premi Antaviana al projecte de pel·lícula La casa del artista, de Ione Atenea, per trencar una bombolla en el temps i presentar tot un univers dins d’una casa, un microcosmos on l’espectador irromprà en les vides passades de Rosita i Antonio per preguntar-se què en queda, de nosaltres, quan ja no hi som.

L’Alternativa Professionals, continuant amb la seva col·laboració amb el Primer Test del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona, ha escollit el projecte en fase de postproducció Figuras, d'Eugenio Canevari, per la sensibilitat, senzillesa i originalitat amb què retrata els últims dies de la vida de Stella, una dona malalta d’ELA.

Projectes seleccionats

INFORMACIÓ

  1. Divendres 17 de novembre, de 17 a 19 h
  2. Sala Raval CCCB (Montalegre, 5 - 08001 Barcelona)
  3. Contacte: Patricia Sánchez ([email protected])
  4. Accés restringit
  5. Convocatòria tancada

Experts

AMB EL SUPORT DE

Catalan Films & TV Antaviana Films