12-18 novembre 2018

L'Alternativa Professionals

Jornada de Dones Visuals Acció Curts

L'Alternativa Professionals - Jornada de Dones Visuals Acció Curts

AccióCurts vol incentivar directores emergents a impulsar els seus projectes de curtmetratge, ja siguin de ficció, documentals o d’animació. Dones Visuals, en col·laboració amb l’Alternativa Professionals i La Bonne, organitza aquesta iniciativa en el marc de l’Alternativa, per oferir un punt de trobada que potenciï la presència femenina en l’àmbit audiovisual i que inspiri la reactivació de la indústria.

A fi de fer créixer projectes de curtmetratge dirigits per dones, es facilita el contacte de les creadores amb potencials productors i amb experts del sector que els puguin donar orientació. De la convocatòria que obre Dones Visuals en sortiran escollits 12 projectes, que es presentaran al públic. A continuació les seves responsables, prèvia jornada de formació, accediran a la sesión One-to-One amb professionals del sector i optaran al premi al Millor Pitch, que es donarà a conèixer durant la cerimònia de cloenda de l’Alternativa.

Així mateix, podrà participar en aquestes sessions un projecte de curtmetratge dirigit per una dona, que s’hagi inscrit al 6è Mentoring Projects i que escollirà l’Alternativa Professionals.

La mentora dels projectes d’aquesta segona edició d’AccióCurts serà Mercedes Martínez Abarca, programadora i assessora de la indústria cinematogràfica (International Film Festival Rotterdam, Abycine Festival de Cine de Albacete i Festival Internacional de Cine de Gijón).

INFORMACIÓ

  1. Pitching Dones Visuals Acció Curts
  2. Dijous 15 de novembre, de 9.30 a 11.30 h
  3. Sala Raval CCCB
  4. Entrada amb acreditació o invitació
  5. Aforament limitat
  1. One-to-One Dones Visuals Acció Curts
  2. Dijous 15 de novembre, de 11.45 a 13.45 h
  3. Sala Raval CCCB
  4. Accés tancat

Amb la col·laboració de