16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Guardons

Premis

Premi Llargmetratge Internacional de l’Alternativa Oficials

El jurat designat per l’Alternativa atorga un premi en metàl·lic de 4.000 € al millor llargmetratge de l’Alternativa Oficials International. El premi s’atorga al director/a del film premiat.


Premi Curtmetratge Internacional de l’Alternativa Oficials

El jurat designat per l’Alternativa atorga un premi en metàl·lic de 2.000 € al millor curtmetratge de l’Alternativa Oficials International. El premi s’atorga al director/a del film premiat.


Premi Film Nacional de l’Alternativa Oficials

El jurat designat per l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics (ACCEC) atorga un premi en metàl·lic de 2.000 €, que aporta el Festival, al millor llargmetratge o curtmetratge de l’Alternativa Oficials Nacional. El premi s’atorga al director/a del film premiat.


Premi Don Quixot de Llargmetratge Internacional de l’Alternativa Oficials

En col·laboració amb la Federació Internacional de Cineclubs (FICC), els llargmetratges de l’Alternativa Oficials Internacional competeixen també pel Premi Don Quixot al millor llargmetratge. Es tracta d’un premi honorífic concedit per un jurat internacional designat per la FICC.


Premi Antaviana - Mentoring Projects de l’Alternativa Professionals

L’empresa de postproducció i efectes digitals Antaviana Films atorga el premi al projecte més original i viable de tots els seleccionats en la 8a edició del Mentoring Projects. El premi Antaviana està valorat en 2.500 € i consisteix en la masterització digital DCP de l’obra escollida.


Premi Kinolux - Mentoring Projects de l’Alternativa Profesionales

L’empresa Kinolux/Cinelux de serveis de lloguer d’il·luminació cinematogràfica professional atorgarà el premi al projecte amb la millor fotografia en el teaser o millor disseny del dossier, d’entre els projectes seleccionats per participar en la 8a edició del Mentoring Projects. Aquest premi consisteix en material d’il·luminació de cinema digital per valor de 3.000 €, disponible en el moment del rodatge per a l’obra seleccionada i dins del termini d’un any des de la concessió del premi.


Primer Test del REC - Mentoring Projects de l'Alternativa Professionals

L’Alternativa Professionals, en col·laboració amb el REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona, escollirà un dels projectes seleccionats en fase de postproducció perquè participi en el Primer Test.


Premi ACCIÓ CURTS de DONES VISUALS

Dones Visuals atorga un premi en metàl·lic de 1.000 € destinat a la producció del curtmetratge.


Premi ACCIÓ CURTS ALUZINE

L’empresa Aluzine de serveis de lloguer d’il·luminació cinematogràfica atorga un premi que consisteix en material d’il·luminació per valor de 6.000 € per a la realització del curtmetratge.


Premi Non Finito - Mentoring Projects de l'Alternativa Professionals

El projecte seleccionat comptarà amb l’assessorament i la col·laboració per a les feines de so i mescles finals d'Alejandro Castillo, premiat muntador i mesclador de so, a Figtree Studios, sala de mescles de Barcelona amb certificació Dolby Premier. Aquest premi està valorat en 4.000 €.


Premi Music Library & SFX - Mentoring Projects de l'Alternativa Professionals

El Premi Music Library & SFX , que té un valor estimat de 1.500 €, s'atorga al projecte més interessant en el seu vessant musical. Per fer-ho, proporciona accés a tots els seus catàlegs de música de producció, així com descomptes en serveis de supervisió musical 360° a través de la seva divisió Acorde per al projecte guanyador.

Amb la col·laboració de
ACCEC
FICC, IFFS
Antaviana
Kinolux
Festival REC
Dones Visuals positivo
Aluzine
Figtree
Music Library