16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Hall

Sota un mateix cel. La Trinitat des de dins

Online
Sinopsi

“Preparàvem el rodatge d’una pel·lícula sobre la diversitat del barri. A mitjans de març van tancar les escoles. Vam començar a reunir-nos virtualment i vam decidir continuar el nostre documental. Podíem filmar l’interior de les cases i el que vèiem i sentíem des de les finestres.” Així expliquen els nois i noies autors/es del film l’origen d’aquesta obra que és alhora un diari del confinament i un retrat extraordinari de la riquesa cultural de Trinitat Nova i Barcelona, amb un ventall de veus en català, castellà, àrab, georgià, pular, rus, urdú i xinès.

Bio/Filmo

Sota un mateix cel. La Trinitat des de dins és un film creat col·lectivament per nois i noies de 1r d’ESO de l’Institut Escola Trinitat Nova en el marc de Cinema en curs, programa de pedagogia del cinema iniciat a Catalunya el 2005 i que actualment és d’abast internacional. Cinema en curs introdueix el cinema com art i creació a escoles i instituts públics a través del treball conjunt de cineastes i docents, i d’una sèrie de propostes i metodologies elaborades conjuntament per l’equip al llarg dels anys. 

Un film de Valeria Amarkhanova, Aya Arabbate, Adama Barry, Chahd Benlahcen-Ouriaghli, Mariana Céspedes, Arvind Chand, Giorgi Chelidze, Ana Maria Ciortan, Yasmin Elafi, Nicolas Florez, Sara Heredia, Iman Maaroufi, Aliyan Majeed, Manuel Moreno, Yaiza Moreno, Catiana Ortiz, Kelly Jácome, Nerea Pires Aurora, Ibraheem Rashid Malik, Roger Reyes, Saba Sadunishvili, Cristal Salazar Isaula, Sofia Vasquez, Brittany Vergara i Zhanpeng Xia. 

Amb l’acompanyament de Pilar Armengol, Noemí Bibolas, Fernando González de Llanos (professors) i Jordi Morató (cineasta).