16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Cinema Pendent

Palmarès Cinema Pendent


Premi Antaviana - Mentoring Projects de l’Alternativa Professionals

Premi Antaviana - Mentoring Projects de l’Alternativa Professionals

El jurat del Premi Antaviana, format per Maria Rosa Fusté, Mireia Aragonés i Bernat Aragonés, ha decidit atorgar el Premi Antaviana - Mentoring Projects, que aporta l'empresa de postproducció i efectes digitals Antaviana Films, al projecte Trini, de Marta Romero Coll, produït per Distinto Films.

Per la seva originalitat, elaboració i dedicació a la història entranyable i familiar que ens vol transmetre.
Premi Kinolux - Mentoring Projects de l’Alternativa Profesionales

Premi Kinolux - Mentoring Projects de l’Alternativa Profesionales

Enric Millet ha decidit atorgar el Premi Kinolux - Mentoring Projects, que aporta l’empresa Kinolux de serveis de lloguer d’il·luminació cinematogràfica professional, al projecte Tras la estrella, de Carlos Martínez Peñalver, produït per Omen.

Per l’aposta fotogràfica de la narració experimental d’una ficció realista que ens va integrant progressivament en el territori.
Primer Test del REC - Mentoring Projects de l’Alternativa Profesionales

Primer Test del REC - Mentoring Projects de l’Alternativa Profesionales

Mentoring Projects de l’Alternativa Professionals, en col·laboració amb el REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona, escull el projecte SÓS, de Nicolás Martínez Millánproduït per Omen, per a participar en el Primer Test.

Premi Non Finito

Premi Non Finito

El projecte seleccionat pel jurat format per Andrew Galletly, Silvia Masdeu i Alejandro Castillo —que comptarà amb l’assessorament i la col·laboració per a les feines de so i mescles finals d'Alejandro Castillo a Figtree Studios— és Ödland, d’Otto Roca, produït per milpinton filmes.

Per la inquietud sonora descrita en la creació audiovisual.
Premi Music Library & SFX

Premi Music Library & SFX

El jurat format per Peter Stephens i Víctor Coronado ha decidit atorgar el Premi Music Library & SFX - Mentoring Projects —que es concedeix al projecte més interessant en el seu vessant musical— a Trini, de Marta Romero Coll, produït per Distinto Films.

Perquè, tot i que és força especial i personal, molta gent es veurà representada a través de les diverses generacions i els sentiments comuns, i perquè l’enfocament musical ens permet compartir la història dels personatges d’una manera molt íntima.
Premi ACCIÓ CURTS de DONES VISUALS

El jurat designat per Dones Visuals, format per Kathy Sey, Mariola Cortés i Pablo Menéndez, ha decidit atorgar el Premi Acció Curts de Dones Visuals al curtmetratge Millor la llengua, de Mar Pawlowsky Ferret (Espanya).

Per la dolçor de la història i la cerca per retratar sexualitats saludables i un altre tipus de masculinitats.
Premi ACCIÓ CURTS ALUZINE

El jurat designat per Dones Visuals, format per Kathy Sey, Mariola Cortés i Pablo Menéndez, ha decidit atorgar el Premi Acció Curts Aluzine, que aporta l’empresa Aluzine de serveis de lloguer d’il·luminació cinematogràfica, al curtmetratge Thank you, sista!, de Sílvia Sopale i Luz Ruciello (Espanya).

Citant les paraules de Ava: «La il·luminació s'ha d'usar per a esculpir en comptes de blanquejar». Perquè la història ens interpel·la en adonar-nos de com mirem i jutgem el món per les estructures racistes que ens travessen a totes.