16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Programació

Moving Cinema

Online

Apropar la programació del festival a joves

Des de fa ja anys, l’Alternativa, Cinema en curs y Moving Cinema sumen energies i experiències per apropar la programació del festival a joves des de diferents perspectives. Gràcies a Cinema en curs i Moving Cinema i a la implicació del professorat, desenvolupem propostes que motiva els i les joves a descobrir i analitzar creacions cinematogràfiques diverses, elaborar textos sobre els films i preparar presentacions públiques. En aquesta edició singular en què el festival es desenvoluparà en format online, mantenim el treball amb joves i adaptem també el format.


Joves programadors conversen amb…

Un grup de joves d’entre 19 i 20 anys que prèviament ja han estat Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca de Catalunya ha seleccionat tres pel·lícules per presentar-les i acompanyar-les. Abans del festival han mantingut apassionants converses amb els i les cineastes autors del film i durant el festival compartiran fragments d’aquestes converses i la seva presentació. Les pel·lícules que acompanyen són:

El grup de Joves Programadors Moving Cinema a l’Alternativa està format per Sabrina Atanasiu, Vidal Casado i Torrente, Antoni Grañana, Albert López Ricart i Júlia Ruiz i Quintana.


Joves Espectadors - Joves Recomanadors

Per segona edició, enguany també comptem amb un grup de #JovesRecomanadors que han preparat un text i una sèrie d’accions comunicatives a les xarxes per convidar altres nois i noies a descobrir un film del festival:

El text mostra la sensibilitat i la intel·ligència amb què els joves s’han endinsat en aquest film tan singular. El grup de Joves Recomanadors està format pels i les estudiants de 1r de Batxillerat de l’Institut Maria Espinalt: Nora Laghbali, Yu Feng Chen, Jazmany Álvarez Paredes, Julia Caldú Pegenaute, Tsvete Iskrenova Plugchieva, Héctor Sánchez Alcón, Eva Madueño Sánchez i Eulalia Ortiz Valencia.


Amb la col·laboració de
Cinema en curs
Moving Cinema