16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Hall

Enfoca

Presencial

Imatges i marges amb les persones sense llar

D’acord amb la nostra voluntat de donar visibilitat a persones i realitats que la societat tendeix a fer invisibles, la secció Hall Enfoca d’enguany se centrarà en la gent sense llar, concretament en la que viu als carrers de Barcelona. Projectarem les peces que resultin del Laboratori de creació audiovisual d’impacte social, per mà de Learning by Helping i Arrels Fundació i amb el suport de l'escola de cinema Cine en Acción.

(Foto de capçalera: Juan Lemus/Arrels Fundació)

Informació

  • Ja pots veure els dos curtmetratges realitzats en el marc del laboratori!
Veure els films
Laboratori de creació audiovisual d'impacte social

Laboratori de creació audiovisual d'impacte social

Durant 11 dies, de dimarts 10 de novembre a divendres 20 de novembre, experts en innovació social, documentalistes, membres d’ONGs i tothom qui vulgui generar un canvi positiu en la societat estan convidats a desenvolupar curtmetratges documentals a l’entorn de problemàtiques a què s’enfronten les persones sense llar. El laboratori combina sessions teòriques i pràctiques perquè els equips, acompanyats per professors, mentors, productors i editors, produeixin el seu propi curtmetratge, un cop n’hagin validat les propostes Arrels Fundació i les seves usuàries.


Després de gairebé quinze dies de preparació intensa, amb masterclasses, entrevistes, trobades, i hores de rodatge i muntatge i de remuntatge, tenim el plaer de presentar els dos curtmetratges que s’han realitzat en el marc del Laboratori de creació audiovisual d’impacte social.

Els pots veure al canal YouTube de l'Alternativa fins al proper diumenge, 29 de novembre.

Enhorabona a les i els participants!

Amb la col·laboració de
Learning by Helping
ArrelsFundació
Cine en Acción