16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Paral·leles

Camino incierto

Presencial
Online
Sinopsi

Camino incierto és un diàleg des de la quotidianitat, a través d’imatges, sons i paraules, en què Apichatpong Weerasethakul, Pedro Costa, Manoel de Oliveira, Luis Miñarro i Pablo García Pérez de Lara deambulen amb mirades diverses pel llindar on vida i cinema s’entrellacen. Un bonic i merescut homenatge i una reivindicació del cinema, la família i la capacitat de superació, a més d’un testimoni viu d’un tros de la història del cinema.

Bio/Filmo

Pablo García (Barcelona, 1970) va estudiar Fotografia, Guió i Cinema i és cofundador de la productora Doble Banda. Alguns dels seus films són Fuente Álamo, la caricia del tiempo (2001), Bolboreta, Mariposa, Papallona (2007) i els curtmetratges Oblidant Nonot (2011) i Escolta (2014), tots dos premiats a l’Alternativa. Va codirigir el documental Tchindas (2015) i des de 2005 col·labora regularment amb A Bao a Qu al projecte Cinema en curs.


Veure la presentació de Camino incierto que Pablo García ofereix a YouTube.


Veure l'entrevista que vam fer a Pablo García a YouTube.


Pots seguir la conversa que el grupo de Jóvenes Programadores Moving Cinema en l’Alternativa ha mantingut amb Pablo García al nostre canal de YouTube.