15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Finançament del cinema experimental

12es Jornades

Presencial
Online

El gran repte de fer pel·lícules no comercials

Aquesta taula rodona intentarà resoldre amb exemples pràctics els dubtes dels professionals del sector quant a les estratègies per finançar i coproduir pel·lícules de caràcter experimental. Un cinema que té dificultats per aconseguir aliats fora del seu circuit inherent.

Informació

  • Divendres 19 de novembre, de 10 a 11.30 h
  • Auditori, CCCB
  • Preu sense acreditació: 5 €
  • Entrada gratuïta per a acreditats
  • Traducció simultània anglès-català
Veure activitat (VO) Veure activitat (CAT)

Antoni Pinent
Antoni Pinent

Antoni Pinent és curador d’art contemporani, artista visual, arqueòleg dels mitjans, productor i cineasta d’animació i experimental, a més de professor convidat en museus, centres culturals, cinemateques, escoles de cinema i universitats. Llicenciat en Història de l’Art i doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ha estat premiat per la Museum of Contemporary Cinema Foundation (Nova York-París, 2008). Va ser a l’Alternativa 2020 per impartir una masterclass en què va desvelar part del seu projecte iSBiC.

Bryan Konefsky
Bryan Konefsky

Bryan Konefsky és gestor cultural, artista fílmic, mestre, conferenciant i director de festivals de cinema. Ha ensenyat Producció a la Universitat de Nou Mèxic, a la Universitat de Califòrnia i a Dongguk (Corea del Sud). És el fundador i director d’Experiments in Cinema, un festival que mostra l’experimentació cinematogràfica d’arreu del món. A més, presideix Basement Films, un dels escassos microcinemes de primera generació que queden als Estats Units. És membre de la junta d’assessors de l’Ann Arbor Film Festival (el festival experimental més antic dels Estats Units) i ha estat comissari convidat del Southwest Gay and Lesbian Film Festival, així com jurat de cinema experimental per al Dallas VideoFest.

Kamila Kuc
Kamila Kuc

Kamila Kuc és artista, professora a diverses universitats de Londres i escriptora multimèdia. Les seves obres híbrides exploren el potencial transformador dels aparells, els somnis i els records en la creació de mites i narratives socials. Els seus estudis subverteixen les escriptures dominants de la història, especialment les relacionades amb les identitats postsoviètiques. Ha emprat diverses fonts d’arxiu, juntament amb eines d’intel·ligència artificial, per examinar les nocions d’agència, pertinença i identitat, mirant de rastrejar llinatges complexos en significat i representació.

Mira Staleva
Mira Staleva

Mira Staleva (Plovdiv, Bulgària) ha estat involucrada en la direcció, programació, producció, assessorament, distribució i exhibició de festivals i mercats durant els últims 25 anys. Després de completar els seus estudis en Teologia i Psicologia, es va unir a l’equip de Sofia International Film Festival des dels seus inicis. Actualment és directora general del Sofia IFF/Arte Fest Ltd, així com programadora i directora del mercat de coproducció del festival Sofia Meetings, a més de productora i distribuïdora cinematogràfica. És membre de l’European Film Academy, del comitè de selecció del premi LUX Prize de la UE, de Cineuropa i del CICAE.

Amb la col·laboració de
ICEC
SDE Servei de Desenvolupament Professional
AC/E ACE (new)