14-20 novembre 2016

L'Alternativa Hall

Hall Convida

Sesió 1 Metromuster (60') 15/11 20.30 h

Metromuster - Idrissa

Un any després de passar per l'assessorament de projectes a l’Alternativa amb Idrissa, l’equip de Metromuster ens parlarà dels seus avanços en aquesta producció cinematogràfica. El 5 de gener es compliran 5 anys de la mort d'Idrissa Diallo al CIE de la Zona Franca; aquest projecte es planteja com a campanya política a gran escala per tal d'incidir en l'opinió pública. Es parlarà de l'estratègia darrere d'aquesta producció, en col·laboració amb moviments socials. També es mostrarà material inèdit gravat a Guinea (el país d’Idrissa Diallo), es parlarà de la concepció sonora, i es revelaran resultats rellevants per a la investigació del cas. Comptarem amb la presència de l’artista guineana Nakany Kanté, que s’ha involucrat de ple en el projecte.

Amb la col·laboració de

Sesió 2 Black Factory Cinema (90') 16/11 19.45 h

Black Factory Cinema és la caixa negra on es fabriquen les imatges i es creen els projectes. Amb l’objectiu d’estimular les noves generacions de directors en el procés de creació cinematogràfica, neixen els tallers amb Abbas Kiarostami, en els quals cada estudiant, a través de la realització d’un curtmetratge, referma la seva mirada amb els consells del mestre iranià. L’últim d’aquests tallers, d’on neix aquesta selecció de curts, es va fer Cuba, amb l’aliança de l'EICTV.

Amb la col·laboració de

Sesió 3 Festival VilaMón (98') 19/11 12.30 h

Festival VilaMón presenta Io sto con la sposa

VilaMón es compromet amb Al-Nokhba School مدرسة النخبة السورية في اسطنبول, un projecte d’escolarització de nens i nenes sirians a Turquia fundat per un refugiat sirià. Des de Refugees Aid Barcelona s’ha organitzat una campanya de micromecenatge per recaptar fons i destinar-lo a l’escolarització de 200 nens i nenes sirians. El projecte el desenvolupen amb la col·laboració de One Light Global. El 100% de la recaptació d’aquest passi solidari anirà destinat a l’ONG Refugees Aid.

Amb la col·laboració de