Com una ampliació de l'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona, tenim dos projectes per estendre el camp d'exhibició dels films més enllà del Festival:

Intercanvis & l'Alternativa se'n va de viatge

Intercanvis

Intercanvis

Recorrent festivals

Al llarg dels anys l'Alternativa ha estat convidada a un gran nombre de festivals a través del projecte Intercanvis, creant així l'oportunitat de donar i rebre programació, difonent d'aquesta manera els films del Festival.

Hem elaborat quatre programes a partir de l'Alternativa Oficials i l'Alternativa Hall de les darreres edicions del festival perquè siguin projectats en festivals amb els quals compartim una mateixa visió sobre l'audiovisual; desitgem que aquests festivals, per la seva banda, proposin un programa per a ser projectat a l'Alternativa.

En els darrers anys hem fet Intercanvis amb festivals com FCST (Buenos Aires), Imago (Portugal), IndieLisboa (Lisboa), Documenta (Madrid), Signes de Nuit (París), Open Cinema (Sant Petersburg), Love & Anarchy (Hèlsinki), Intents (Sevilla), EMAF. European Media Art Festival (Osnabrück), AFX. Amsterdam Film eXperience (Amsterdam), Cork Film Festival (Cork), etc.

Els programes són un recorregut que va des del documental a l'animació, donant cabuda als llenguatges més innovadors, a mirades íntimes, a l'humor, la reflexió...

Presentem quatre programes que serveixen de mostra de l'aposta que cada edició fem a l'Alternativa Oficials i l'Alternativa Hall.

Per a més informació si us plau contacteu amb Intercanvis.

pujar ^