20 - 25 novembre 2012
IFN. Independent Film Network

Professionals

Independent Film Network

La Independent Film Network (IFN), o Xarxa de Cinema Independent, és l'espai dedicat als professionals del cinema independent internacional impulsat per La Fàbrica de Cinema Alternatiu.

D'una banda, disposa d'un portal d'Internet dedicat als professionals, que durant tot l'any recopila informació de les activitats de La Fàbrica i de les dels seus membres: festivals, premis, estrenes, cursos, etc. El portal conté també una base de dades dels professionals que hem anat coneixent al llarg de les diferents edicions del festival.

Durant el festival, la IFN acredita els professionals (docents, distribuïdores, programadors i exhibidors de cinema) i els ofereix un espai per veure les obres seleccionades, paral·lelament a la seva projecció a les sales.

Enguany, la IFN torna a convocar els professionals de totes les branques del cinema perquè participin a la jornada Les noves circumstàncies del cinema independent, durant la qual es debatran, reflexionaran i analitzaran els avantatges dels actuals models de producció, distribució i exhibició, per tal de mostrar als assistents diferents formes de financiació i vendes dels seus treballs.

IFN. Independent Film Network