20 - 25 novembre 2012
l'Alternativa 2012

L'Alternativa

Presentació

Gràcies per compartir amb nosaltres la 19ª edició de l’Alternativa!

Aquest any 30 films han competit a les Seccions Oficials: un panorama de la cinematografia independent contemporània, testimoni d’una comunitat efervescent al marge del circuit comercial. Els nostres jurats han repartit premis i mencions especials entre 4 films i el nostre públic ha escollit el seu curtmetratge favorit.

Hem presentat 5 Seccions Paral·leles i cadascuna d’elles revela filmografies insòlites o de circulació molt reduïda, incloent dues sessions cinema familiar, acompanyades per Activitats Paral·leles i una jornada per a professionals.

La secció Escoles de cinema ha completat una setmana plena d’activitats i, un any més, hem gaudit la Pantalla Hall, amb una programació rica i diversa en un entorn excepcional.

Ha estat sincerament un plaer compartir amb professionals vinguts d’arreu del món i un públic nombrós i participatiu les projeccions, activitats i trobades generades des del festival, i ja estem treballant per a que l’any proper sigui igual o més enriquidor per a tothom.

Moltes gràcies!

Noticies

Your server is running PHP version 5.6.40-47+0~20210227.51+debian9~1.gbpd522a2 but WordPress 6.4.3 requires at least 7.0.0.