L'Alternativa Oficials

Jurats

Llargmetratges

Pau SubirosPau Subirós Marta ArmengouMarta Armengou Jorge CaballeroJorge Caballero

Pau Subirós (Barcelona, 1979). Guionista i productor. Des de 2006 dirigeix la productora El Kinògraf. Ha rebut els guardons a la millor pel·lícula i el millor guió en la passada edició dels premis Gaudí, per la pel·lícula La plaga, de Neus Ballús. Ha impartit tallers a La Fémis i al Màster en Documental de Creació de la UPF.

Marta Armengou (Barcelona, 1976). Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull. Quinze anys en l’àmbit de la cultura i del cinema en particular. Directora del programa La cartellera de BTV i crítica de cinema a la revista cultural online Blisstopic. Durant cinc anys va ser cap de Cultura dels informatius de Localia TV.

Jorge Caballero (Bogotà, Colòmbia, 1979). Director de la productora GusanoFilms i coordinador de postproducció i documental interactiu del Màster de Documental de la UAB. Ha dirigit els documentals Nacer, Bagatela i Paciente. Dos cops premi nacional de documental a Colòmbia, i amb reconeixements en festivals com TFI Tribeca, BAFICI i Guadalajara, entre d’altres.

Curtmetratges

Fernando VilchezFernando Vílchez Ana Aitana FernandezAna Aitana Fernández Pela del AlamoPela del Álamo

Fernando Vílchez (Lima, Perú, 1980). Va estudiar filosofia (Lima) i cinema (Madrid). Els seus treballs són indagacions sobre la societat peruana a través de material d’arxiu, i han estat exhibits a Londres, l’Havana, Tòquio, etc. Des de 2013 és cap de programació de Lima Independiente Festival Internacional de Cine.

Ana Aitana Fernández (Alacant, 1980). Periodista i crítica de cinema. Redactora del lloc web Transit: cine y otros desvíos; membre del consell de redacció i editora de la revista digital Cinergia. Investigadora doctoral (FPI) en cinema de la Universitat Pompeu Fabra. Va ser redactora de Local i Cultura al grup EPI a Alacant.

Pela del Álamo (Galícia, 1979). Llicenciat en Comunicació Audiovisual i Màster en Documental de Creació de la UPF (2006). Treballa en publicitat, televisió i ficció. El seu llarg N-VI (2012) es va estrenar en el Festival de Màlaga i ha aconseguit reconeixements a Márgenes, MiradasDoc i Alcances. Des de 2013 dirigeix Curtocircuíto - Festival Internacional de Curtmetratges.