L'Alternativa Professionals

#EuropeCalls CREATIVE EUROPE

Sessió IN/Formativa sobre Desenvolupament d’Audiències (Subprograma MEDIA i Subprograma Cultura)

L'Alternativa Professionals - #EuropeCalls

Presentació

L’objectiu de la sessió és orientar el sector cultural i creatiu català sobre els objectius de la Comissió Europea envers al desenvolupament d’audiències. La idea és oferir eines pràctiques als operadors culturals que estan elaborant o implantant un projecte d’abast europeu.

Una jornada adreçada a empreses, entitats, institucions i organitzacions públiques i privades del sector cultural i creatiu que duguin a terme projectes —susceptibles de ser presentats a Europa Creativa— amb l’objectiu, entre d’altres, de desenvolupar, millorar, analitzar, educar, augmentar i fidelitzar les seves audiències.

Informació

  1. Dilluns 17 de novembre de 2014
  2. Sala Mirador CCCB (Montalegre, 5, 08001 Barcelona)
  3. Hora: 10.15 h
  4. Entrada gratuïta
  5. La sessió serà indistintament en català i castellà

Inscripció prèvia

 

Programa

  1. 10.15 - 10.30 h Registre d’inscrits.
  2. 10.30 - 10.45 h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de Cristina Riera, membre de l’equip directiu i coordinadora general de l’Alternativa, i d'Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.
  3. 10.45 - 11.15 h Presentació dels objectius del Subprograma Cultura envers el desenvolupament d’audiències i la creació de nous públics, a càrrec d’Augusto Paramio, responsable de l’oficina Europa Creativa Cultura per a Espanya i conseller tècnic de la Subdirecció General de Cooperació Cultural amb les Comunitats Autònomes del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.
  4. 11.15 - 11.45 h Estudi de cas amb la participació de Ramon Parramon, director d’Idensitat, Associació d’Art Contemporani, que explicarà la seva participació en el projecte European Artizen Initiative, liderat per l’entitat Dedale, i beneficiari en l’anterior convocatòria de projectes de cooperació del Subprograma Cultura.
  5. 11.45 - 12.00 h Pausa.
  6. 12.00 - 12.30 h Presentació de la línia de MEDIA Literacy a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.
  7. 12.30 -13.00 h Estudi de cas a càrrec de Laia Colell, membre de l’associació cultural A Bao A Qu, amb el projecte Moving Cinema, beneficiari en la darrera convocatòria de MEDIA Literacy.
  8. 13.00 - 13.30 h Torn de preguntes.
  9. 13.30 - 13.45 h Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.
L'Alternativa Profesionales

Organitzat per Creative Europe Desk - MEDIA Catalunya i l’Oficina Europa Creativa Cultura del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, amb el suport de l’Alternativa.