16-22 novembre 2015

The Sky Trembles and the Earth Is Afraid and the Two Eyes Are Not Brothers (El cel tremola i la terra té por i els dos ulls no són germans)

Ben Rivers

País: Regne Unit
Any: 2015
Format: 35 mm
Durada: 98 min
Imatge: color
Idioma: Castellà, Francès, Àrab, Berber
Subtítols: Castellà, Anglès

Productora: Artangel
Producció: Ben Rivers, Jacqui Davies
Guió: Ben Rivers
Fotografia: Ben Rivers
Muntatge: Ben Rivers, Benjamin Mirguet
Repartiment: Oliver Laxe, Shakib Ben Omar

Contacte: sata@memento-films.com

Sinopsi

Rodat en 16 mm cinemascope en la bellesa impactant del paisatge marroquí, aquest film sorprenent es mou entre el documental, la ficció i la faula a mida que les narratives i les ubicacions topen: un conte de Paul Bowles; gravacions del rodatge d'una pel·lícula (Las mimosas), que Oliver Laxe fa al Marroc, i el mateix Laxe que deixa el set del seu film per fer un altre rol. A mida que davalla cap a una perillosa aventura al·lucinatòria de crueltat, bogeria i maldat, es converteix en una excavació dels diversos estrats de la il·lusió del cinema en si.

Bio/Filmo

Ben Rivers (Somerset, 1972) va estudiar belles arts a la Falmouth School of Art. La seva obra ha estat exposada a molts festivals de cinema internacionals i galeries. Alguns dels seus films són Ah, Liberty! (2008) i I Know Where I'm Going i Two Years At Sea (2011), tots en competició en edicions anteriors de l'Alternativa.

Tràiler

Festivals

  1. Festival del film Locarno
  2. Toronto International Film Festival
  3. Vancouver International Film Festival