16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Mentoring projects

Francostein

Sinopsi

1975, prop del Valle de los Caídos. Franco, que segueix enamorat de Hitler, té un pla per ressuscitar el seu cadàver i explotar el planeta Terra junts. Però Hitler odia profundament Franco. Està deprimit i només vol suïcidar-se. Com que Franco és més tossut, el ressuscita una vegada rere l’altra. Necessita un últim acte sexual per a la detonació final.

Bio/Filmo

Asier Abio té estudis audiovisuals i escriptura de guió. Treballa com a ajudant de direcció en cinema, documental i publicitat.

Escriu, dirigeix i edita els seus propis curtmetratges i documentals, la majoria produïts per El Monstruito, un equip creatiu format amb Mentxu Sesar. El seu multipremiat i impactant curtmetratge Bariku Light ha estat projectat a festivals d’arreu del món, i també censurat a YouTube, degut a la seva violència i sexe explícits, barrejats amb humor negre.

El seu documental més aclamat és el llargmetratge Sputnik!, un homenatge al cinema de guerrilla "Do it yourself” més independent i atrevit en gèneres de fantàstic i terror.