16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
11es Jornades

Masterclass. Tècniques de comunicació i pitch

Online

Aquesta masterclass, impartida per Fernanda Rossi, està destinada als creadors i productors dels projectes seleccionats per participar a 8è Mentoring Projects i VII Pitching Forum del GAC, amb l’objectiu de dotar-los d’eines per a la consecució dels seus projectes.

Fernanda abordarà, de manera interactiva, teòrica i pràctica, com presentar un projecte, tant en un pitch amb públic com en reunions personals, mantenint sempre la visin creativa i d’autor.

Veurem diferents tipus de pitch, les seves parts, la relació amb el material visual i diverses metodologies per crear-lo. També analitzarem tècniques d’apertura i tancament desenvolupades per Fernanda per generar interès des dels primers segons de pitch fins a les reunions one-to-one. A més, aprofundirem en tècniques de comunicació per potenciar el treball de l’equip creatiu, a fi d’optimitzar les reunions de negociació amb productores.

Per tal de recolzar la teoria s’utilitzaran exemples reals, aplicats als projectes seleccionats amb exercicis pràctics.


Fernanda Rossi

Fernanda Rossi és guionista, teòrica de dramatúrgia i conferenciant. Ha col·laborat en més de 500 projectes de ficció i documental als Estats Units, l’Amèrica Llatina i Europa. El 2019 va rebre juntament amb Camila Cienfuegos el premi Argentores al Millor Guió pel film Muralla, de Gory Patiño. Algunes de les seves col·laboracions en guió son The Garden, de Scott Hamilton Kennedy, i Recycled Life, de Leslie Iwerks, totes dues nominades als Oscar el 2009 i el 2007, respectivament, en la categoria de Millor Documental.

Els tractaments i carpeta de projectes que va escriure han rebut fons d’ITVS (Estats Units) i del National Film Board of Canada. Ha estat assessora de projectes a Doc Campus i ESoDoc i avaluadora per a fundacions com ara Latino Public Broadcast, International TV Service i New York State Council on the Arts.

Va participar al Laboratorio de Directores d’ESAV, amb el tutor Benoît Jacquot, a Tolosa (França). Com a muntadora va col·laborar amb Lucrecia Martel a Rey muerto i va muntar la sèrie de televisió Nueve lunas, d’Héctor Olivera. És autora del llibre Trailer Mechanics: How to Make Your Documentary Fundraising Demo, reconegut entre professionals de la indústria como la bíblia de la producció de demos.

Informació

  • Dimecres 11 de novembre,
    de 15.30 a 18.30 h
  • Online
  • Accés tancat
  • Només projectes seleccionats a Cinema Pendent
Info
Amb la col·laboració de
GAC
MEDIA Catalunya